Паперові стакани з дизайном

13.02.2017

За бажанням на стакани можна наносити повнокольоровий друк від 10 000 шт

   
   
Макет стакана 185
      Стакан паперовий "Новорічний"
2000 шт/ящ
50 шт у рукаві
 
Макет стакана 185
  Стакан паперовий "Смуга"
2000 шт/ящ
50 шт у рукаві
 
Макет стакана 185
Стакан паперовий "Горіх"
2000 шт/ящ
50 шт у рукаві
   

 

Паперові одноразові стакани - екологічно чистий, зручний посуд, який застосовують для холодних і гарячих напоїв. Використання таких стаканів затребуване в наш час і набуло широкого поширення. Паперові стакани не виділяють запах, зручні в застосуванні і швидко утилізуються.

 Завдяки можливості брендування, нанесення логотипів, фірмової символіки, Ваша торговельна марка стає більш впізнаваною, здійснюється реклама продукції. Також нанесення різного дизайну може підкреслити Вашу індивідуальність, сприятиме акцентуванню уваги на якусь подію, святкування, у разі нанесення відповідних тематичних малюнків.

 Компанія Альфа Пак пропонує великий вибір стандартних білих і кольорових паперових стаканів, стаканів для холодних напоїв, стаканів Гофра різних розмірів, кришок-поїлок для паперових стаканів і термопоясів різних кольорів. Ви оціните якість нашої продукції. Як виробник, ми пропонуємо низькі оптові ціни, прийнятні терміни виготовлення, узгоджені з замовниками, доставку по всій території України.

 
Стакани економ Стакани "Ripple" Супутні товари