Стакан зі спіненого полістиролу - переваги

03.03.2016

   

Стакан зі спіненого полістиролу в розрізі

Стакани зі спіненого полістиролу, як і вся продукція з цього матеріалу, виробляється способом лиття. В якості сировини для таких виробів виступають гранули полістиролу, що спінюється, які заповнюються пентаном. Весь процес виготовлення полягає в тому, що пентан роздуває гранули пентану, збільшуючи їх в обсязі в кілька разів, і, потім, під високим тиском формуються вироби різноманітних форм - у вигляді стаканів, або різноманітних підкладок (піддонів) для упаковки.

В процесі виготовлення виробу отримуємо спінений полістирол, що складається на 95% з повітря, що дає цілий ряд переваг в порівнянні з аналогічними виробами з пластику, або паперу.

 Ключовою особливістю виробів зі спіненого полістиролу є низька теплопровідність (в аналогії з термосом), що дозволяє тривалий час утримувати необхідну температуру: гарячий чай довго залишиться гарячим, а прохолодний напій, як йому і належить, не нагріється за лічені хвилини у спекотну погоду і від дотику рук.

 Низька теплопровідність відіграє не останню роль і в питанні якості та безпеки обслуговування - низька теплопровідність стінок стакану зі спіненого полістиролу не обпалює гарячим напоєм. Для прикладу, якщо напій в стакані має температуру 70-75 градусів (що досить гаряча), температура зовнішньої стінки становить всього 30-40 градусів і його вільно можна тримати в руці.

 Виняткову особливість стаканів зі спіненого полістиролу вдало використовують у ресторанах і кафе швидкого обслуговування при продажі фастфудів та іншої продукції на винос, при продажі гарячих напоїв на вулиці - на ярмарках, ринках ...

 Друга важлива особливість виробів з спіненого полістиролу - їх можна використовувати в мікрохвильовій печі. Без проблем можна розігріти випічку, або розморозити курку прямо в упаковці зі спіненого полістиролу.

 Найпоширеніші і популярні вироби з цього матеріалу надані в каталозі нашої продукції:

 

Стакани зі спіненого полістиролу

Підкладки з спіненого полістиролу