Новорічні дизайни посуду. Обмежена пропозиція

13.12.2017

banner-New-Year

Стакан 520 мл "Різдвяний час"

Стакан 520 мл "Різдвяний час"

20 шт/уп

ЦІНА:  27,90 грн/уп

Стакан 520 мл "Дід Мороз"

Стакан 520 мл "Дід Мороз"

20 шт/уп

ЦІНА:  27,90 грн/уп

Стакан 520 мл "Різдвяні друзі"

Стакан 520 мл "Різдвяні друзі"

20 шт/уп

ЦІНА:  27,90 грн/уп

     


banner-New-Year-posuda

Тарілка d18 "Новорічні візерунки"

Тарілка d18 "Новорічні візерунки"

20шт/уп

ЦІНА: 23,60 грн/уп

Тарілка d18 "Ялинкові прикраси"

Тарілка d18 "Ялинкові прикраси"

20шт/уп

ЦІНА: 23,60 грн/уп

Тарілка d18 "Подарунки"

Тарілка d18 "Подарунки"

20шт/уп

ЦІНА: 23,60 грн/уп

Тарілка d23 "Новий Рік"

Тарілка d23 "Новий Рік"

 

ЦІНА: 1,40 грн/шт

 

 

Новорічні дизайни паперового посуду

Попереду новорічні та різдвяні свята - найбільш очікуваний період у році. Кожен знаходиться в передчутті загальних веселощів, того моменту, коли під традиційні аромати хвої і мандаринів можна буде насолодитися казковою атмосферою свят і в колі сім'ї зустріти довгоочікуваний Новий 2018 рік.

Всі магазини прикрашені відповідно тематиці свята, величезна кількість подарунків на полицях так і ваблять, щоб зробити приємний сюрприз на Новий рік рідним і близьким. У всіх місцях громадського харчування ми можемо зустріти продукцію, запаковану відповідно до новорічної та різдвяної тематики. Це стосується також усіх додаткових аксесуарів, в тому числі посуду. Таким чином компанії піклуються про підтримку святкового настрою у своїх клієнтів.

Для того, щоб Ви могли потішити своїх покупців у цей період, фахівці компанії Альфа Пак розробили безліч варіантів новорічного і різдвяного дизайну паперового посуду за зниженими цінами.

Паперовий посуд - турбота про своє здоров'я і чистоту навколишнього середовища

  • Екологічно чистий, піддається вторинній переробці - паперовий посуд найбільш безпечний варіант у використанні в порівнянні з пластиковим;
  • Можливість нанесення зображень сприяє використанню необмеженої кількості варіантів дизайну малюнків;
  • В асортименті представлено кілька розмірів тарілок, що допоможе підібрати відповідний саме для Вас. Паперові стаканчики продаються з кришкою-поїлкою, що захистить від випадкового проливання рідини та ризику обпалити руки;
  • Паперові стаканчики можна використовувати для холодної та гарячої рідини, не вступають з нею в реакцію, тим самим гарантують безпеку у використанні, не виділяють шкідливих речовин.

 

Ваші клієнти зможуть насолодитися різними стравами і напоями, відчуваючи святковий настрій. Завдяки зниженим цінам на паперовий посуд, Ви зможете не збільшувати початкову ціну на продукцію і підвищити лояльність покупців.

Замовити паперовий посуд і різні види упаковки від виробника з гарантією якості можна на сайті, зателефонувавши за вказаними номерами телефону. Наші менеджери дадуть відповідь на всі Ваші запитання, допоможуть оформити замовлення.

Кількість товарів обмежена!

Доставка здійснюється по всій території України в обумовлені з замовником терміни.