НОВИНКА!!! Столові ЕКО прилади

21.03.2017

 

 

 

 

 

 

Компанія Альфа Пак впроваджує новинку у свою лінію продукції-ЕКО столові прилади - ножі, виделки, ложки. Зробимо цей світ чистішим!

 

 

Девевянная ложкарозмір: 16см
матеріал: береза
упаковка: 100шт
Дереввянная вилкарозмір: 16см
матеріал: береза
упаковка: 100шт
Деревянный нож
розмір: 16см
матеріал: береза
упаковка: 100шт

 

  НОВИНКА!!! Столові ЕКО прилади

На сьогодні велике значення приділяється здоровому способу життя. Ми все частіше звертаємо увагу не тільки на користь споживаної їжі, склад продуктів, але й на екологічність посуду, який використовуємо.

Столові ЕКО прилади, які пропонує наша компанія, виробляються з берези, при використанні не виділяють в їжу шкідливих речовин, а також витримують високі температури. Ви можете купити ложки, вилки і ножі в зручних упаковках по 100 штук.

ЕКО прилади відрізняються:

  1. Низькою вартістю (при найкращих корисних характеристиках);
  2. Практичністю і зручністю у використанні (що є особливо важливим, як в місцях громадського харчування, так і на пікніках).

З усім асортиментом ЕКО приладів можна ознайомитися в розділі "Тарілки та прилади".

На нашому сайті представлена ​​в асортименті пластикова, паперова види упаковки, продукція зі спіненого полістиролу, пакети, упаковка для яєць, професійна, побутова хімія та господарські товари та різні супутні матеріали.

Ви можете замовити будь-яку упаковку високої якості від виробника за низькими цінами, сертифіковану відповідно до встановлених стандартів та норм.

У разі виникнення питань наші менеджери нададуть кваліфіковану консультацію та допоможуть оформити замовлення. Ми пропонуємо гнучку систему знижок, доставку по всій території України і можливість нанесення вашого логотипу на товар.