Великий розпродаж пакетів

01.11.2017

Великий розпродаж пакетів

banner-paketu

Пакет паперовий 200*70*430

ЦІНА: 0,45 грн/шт

Пакет паперовий 140*380*60

ЦІНА:  0,30 грн/шт

Пакет паперовий 140*60*210

ЦІНА: 0,23 грн/шт

     

 


banner-paketu

Пакет поліпропіленовий 190*220

ЦІНА:  0,14 грн/шт

 

Пакет поліпропіленовий 240*300

ЦІНА: 0,24 грн/шт

 

Пакет поліпропіленовий 270*320

ЦІНА: 0,27 грн/шт

 

Пакет поліпропіленовий 320*370

ЦІНА:  0,30 грн/шт

 

Пакет поліпропіленовий 400*150

ЦІНА:  0,23 грн/шт

Пакет поліпропіленовий 430*180

ЦІНА: 0,25 грн/шт

Пакет поліпропіленовий з клапаном

та перфорацією 200*300

ЦІНА: 0,75 грн/шт

 

 

banner-paketu

Пакет вакуумний 120*200

60 мікрон

ЦІНА:  0,42 грн/шт

Пакет вакуумний 300*350

70 мікрон

ЦІНА:  1,92 грн/шт

 

Великий розпродаж пакетів

Турбота про здоров'я на сьогодні стала головним завданням для людства. Все більшу увагу ми приділяємо якості споживаної їжі. Забруднюючі і шкідливі речовини, що входять до складу продуктів, призводять до масового збільшення різних захворювань.

У зв'язку зі зростанням екологічних проблем і забрудненням навколишнього середовища, ми все частіше стали замислюватися про корисне харчування, використання безпечної їжі з найбільш можливим обмеженням попадання в неї всіляких шкідливих речовин.

Компанії з виробництва харчових продуктів відповідально підходять до вирішення цієї проблеми. Ми постійно стикаємося зі звичним вже позначенням «без ГМО», докладним описом складу харчових продуктів та можемо обрати з усього різноманіття той товар, який буде повністю відповідати нашим вимогам.

Здорова їжа в безпечній упаковці

Поряд з цим гостро постало питання про екологічно чисту і цілком безпечну упаковку для харчових продуктів. Головними вимогами для її виробництва стали: повний захист від попадання сторонніх речовин і запахів в продукцію і безпеку при контакті з їжею, її транспортуванні та зберіганні.

Компанія Альфа Пак постійно стежить за всіма інноваціями у сфері виробництва різної упаковки і впроваджує нові, вдосконалені та повністю протестовані на безпеку застосування товари.

Глобальний розпродаж нашої кращої упаковки

Спеціально для наших клієнтів ми проваджуємо масовий розпродаж паперових пакетів, поліпропіленових пакетів для зручного фасування і вакуумних пакетів для герметичного пакування високої якості власного виробництва за зниженими цінами!

Ці різновиди упаковки в цей час є найбільш затребуваними для зберігання і переміщення різних харчових продуктів. Для того, щоб Ви могли замовити пакети для певних товарів, ми пропонуємо великий вибір різних розмірів, серед яких можна вибрати найкращі варіанти.

Паперові пакети - вибір №1 з безпеки і практичності

  • Місткі і практичні;
  • Не виділяють шкідливих речовин при контакті з їжею;
  • Піддаються вторинній переробці, не забруднюють навколишнє середовище;
  • Недорогі, що дозволяє практично не підвищувати початкові ціни на харчову продукцію.

 

Всі ці переваги зробили цей різновид упаковки найбільш часто використовуваним, що ми можемо спостерігати в магазинах, супермаркетах, місцях громадського харчування.

Поліпропіленовий пакет для фасування - гарантія повного збереження Ваших товарів

Поліпропіленові пакети для фасування - найкращий варіант для зберігання штучних і сипучих товарів, родзинок, горіхів, насіння ...

Переваги

  • Поліпропілен - один з найбільш часто використовуємих матеріалів для виробництва пакетів;
  • Піддається утилізації, екологічний та цілком безпечний при взаємодії з харчовими продуктами;
  • Такі пакети дозволяють герметично пакувати товари, тим самим повністю обмеживши потрапляння сторонніх речовин до їхнього складу.

 

Герметична упаковка - збільшимо термін зберігання продуктів

Вакуумні пакети в значній мірі дешевше металевих і скляних ємностей, не поступаються їм за властивостями зручного транспортування. Вони забезпечують повний захист продукції від впливу сторонніх запахів і речовин, економлять місце в складських приміщеннях.

Головна перевага вакуумних пакетів - збільшення терміну зберігання харчових товарів.

Тепер Ви можете замовити найбільш затребувані різновиди упаковки для продуктів за зниженими цінами та з гарантією якості від виробника! Завдяки чому з'явиться можливість майже не підвищувати ціни на самі товари, стати найбільш конкурентоспроможними, підвищити прихильність покупців до Вашої продукції, її затребуваність, не економлячи при цьому на якості!