Акція на паперові стакани "Ripple"

13.02.2017

Акція на паперові стакани "Ripple"

 

Із задоволенням презентуємо новинку на українському ринку - паперові стакани (RIPPLE). Гофро стакан виготовляється з картону з односторонньою ламінацією, що становить щільністю 125 г / м2 + 125 г / м2.

Поряд з паперовими тарілками і картонними стаканами, звичайно ж, використовуються і супутні аксесуари. Поряд зі звичними вже кришками для стаканів і дерев'яними мішалками, тепер зустрічайте новий елемент одноразового посуду - термочохли для склянок. Такий термочехол (холдер) одягається на стакан, таким чином створюючи додатковий захисний прошарок для рук, що значно допомагає при перенесенні стаканчиків з гарячими напоями.

Термочехол   

 

 

Ви можете замовити на нашому сайті паперові стакани Ripple різної ємності у представлених восьми варіантах кольорів.

Продукція відповідає всім затвердженим нормам і стандартам, підтвердженням чому є сертифікація ISO 9001: 2008, а також висновок державної санітарно-епідеміологічної служби України.

Ми гарантуємо високу якість представленої на сайті продукції, а також її доставку по всій території України в зручні для вас терміни.

Для уточнення інформації, яка цікавить телефонуйте за вказаними номерами телефону. Наші кваліфіковані менеджери допоможу сформувати замовлення, підібрати необхідну супутню продукцію.

 

 

Детальніше про ціни на стакани...