Розсада в касетах або дача на балконі

13.02.2017

 Рассада в кассетах или дача на балконе   

 

 

Ми зробили нову форму - касети з піддоном для висаджування розсади овочів, фруктів і квітів в Харкові. Виростити розсаду в теплицях або в домашніх умовах стало значно легше з багаторазовими касетами за прийнятними цінами. У сільському господарстві починають висаджувати розсаду з листопада по березень, в залежності від технічних умов, зазначених на пакетику з насінням. Касетний метод вирощування розсади в теплицях дуже популярний сьогодні і продовжує завойовувати свої стійкі позиції в сільському господарстві.

Вся продукція характеризується високою практичністю, що гарантує можливість її повторного використання. Забезпечуючи максимально сприятливі умови для розвитку кореневої системи, сприяють здоровому розвитку різних культур.

З огляду на низьку собівартість матеріалу, з якого виготовляються касети для розсади, а також велику ефективність у вирощуванні рослин, ця продукція є дуже затребуваною в цей час.

Ми знизили ціни на касети для розсади, так як є безпосередньо виробником, при цьому зберігаючи всі якісні характеристики товарів.

При виникненні питань телефонуйте нашим консультантам, які детально ознайомлять Вас не тільки з характеристиками товарів, але й допоможуть сформувати замовлення, докладно розкажуть про зручні види доставки і форми оплати.