Новинка! Термопояс від Альфа Пак

13.02.2017

Новинка! Термопояс від Альфа Пак

красный термопояс на стакан

 
термопояс на стакан

 

 

Компанія Альфа Пак впроваджує новинку в свою лінію продукції - термопояс на стакан власного виробництва.

 

Чому слід купувати термопояс на стакан у Альфа Пак?

  • Більш низька ціна в порівнянні зі звичайним термопоясом;
  • Кілька видів кольору (червоний і бурий);
  • Завжди в наявності;
  • Підходить для стаканів від 175 до 340 мл;
  • Завдяки нашому термопоясу на стакан, Ви зможете насолоджуватися смачним гарячим напоєм, не відчуваючи дискомфорту від нагрітої ємності!

          

  Термопояс для стаканів стане відмінним доповненням до паперових стаканів об'ємом від 110 мл і до 340 мл. У наш час гарячий чай або каву в одноразовому посуді можливо побачити всюди: від фаст-фуду і до ресторану. Зручність одноразового посуду незаперечна, Вам не треба турбуватися про чистоту, вартість та подальше його прибирання. Такий посуд викидається і не залишає клопоту по утилізації.

Альфа Пак продовжує піклуватися про навколишнє середовище, вводячи все нові екологічно чисті товари з паперу, які легко і швидко розкладаються в землі. Без сумнівів, використання таких доповнень, як термопояс на стакан підвищить цікавість до закладу, так як створює враження комфорту і турботи про клієнтів!

Поєднання зручності і якості в наш час є головним критерієм надання високого рівня сервісу. Так як продукція, що поставляється Альфа Пак, є товарами власного виробництва, ми гарантуємо якість за низькими оптовими цінами. Задоволення потреб наших замовників - основний критерій роботи компанії.

Доставка здійснюється у всі регіони України.