Паперовий утримувач для стаканів гофра Альфа Пак

13.02.2017

Паперовий утримувач для стаканів гофра Альфа Пак

 

 
Бумажный держатель для стаканов гофра Альфа Пак Бумажный держатель для стаканов гофра Альфа Пак
   
Бумажный держатель для стаканов гофра Альфа Пак Бумажный держатель для стаканов гофра Альфа Пак
   
 
 

Паперовий утримувач для стакану або, як його ще називають, капхолдер «cup holder» виготовлений з паперу високої якості. Альфа Пак пропонує новинку - утримувач з гофри. На відміну від звичайного капхолдеру, має ручку і, завдяки сучасному дизайну, виглядає більш охайно та естетично.

Через застосування органічних матеріалів, які були використані в ході виробництва, утримувач (капхолдер) для стакану з паперу повністю безпечний для здоров'я і навколишнього середовища, так як він повністю розкладається в ґрунті за кілька місяців. Таку упаковку можна з упевненістю назвати ЕКО упаковкою.

Такі паперові тримачі для стаканів зручні при переміщенні, при організації торгівлі на винос, прогулянок у парку. За низькими цінами від виробника, екологічні та практичні паперові утримувачі допоможуть Вашим покупцям гідно оцінити рівень наданого комфорту.

Також компанія Альфа Пак виробляє білі стакани, стакани зі стандартним малюнком і стакани з індивідуальним логотипом Замовника.

 

 Нашу продукцію, ціни, відповіді на найбільш поширені питання Ви можете подивитися в меню головної сторінки нашого сайту. Або поставити свої запитання нашим менеджерам за вказаними номерами телефону. Ми надаємо гнучку систему знижок, можливість нанесення вашого логотипу на товар і доставку по всій території України.

 Продукція сертифікована і відповідає всім нормам і стандартам. Ми гарантуємо якість товару, надаючи тільки перевірену продукцію.